Messidor | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.02.27 08:43:41 (H) 450. |
Hát,gyerekek,ez a Purple fantasztikus volt!Igaz,a bejáratnál majdnem megvertek,mert egy megmaradt jegyet ötszáz forintért kívántam értékesíteni,de aztán lecsillapodtak a kedélyek,gazdára talált ennyiért is.Az előzenekar-Edda Művek,Miskolc,yeah!-kellően bemelegítette a közönséget.Rövid átszerelés után pedig megjelent a DEEP PURPLE!!Álmodni sem mertem,hogy valaha itthon látom őket!És a klasszikus felállásban:LOrd,Blackmore,Gillan,Paice,Glover!Másodpercek alatt tetőfokára hágott a hangulat,és kitartott a koncert végéig.Eljátszották az összes klasszikust,valamint az új lemezről-Perfect Strangers-néhány számot,amik szintén nagyon jók voltak.Gillan hangja még a régi,csak kicsit ducibb a fiatalkori képeihez képest.Blackmore fapofával hozza a szólókat,de milyen jól szól az a Fender!Glover Robin Hood-jelmezben somolyogja végig,Lordon és Paice-en látom csak,hogy nagyon élvezik.Akárcsak mi!Nagyon jól szól és nagyon erősen,mi pedig torkunkszakadtából üvöltjük az úgy-ahogy tudott angol szövegeket.No és persze a végén a Smoke on the Water!Hihetetlen élmény!Mindenki sajnálhatja aki nem volt ott! ..üdv Rézinek,akiről itt mindenki tudja,hogy "igazi rock and rollt szeret" ![]() Zazi,a Rockdiszkontban van egy új kötet, Bródy összes szövegeivel.Szerintem jobb úgy,könyvből olvasgatni(magánvélemény!) |
<< 1 >> |
|