cseresznyevirág | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.07.12 19:26:20 (P) 24226. |
Stílusos válasz ki mástól, mint a Fonográf együttestől![]() Kattints ide, ha kíváncsi vagy a dalra! |
|
Előzmény: 23905, erga |
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.04.21 20:25:52 (V) 23905. |
Örülök, ha így gondolod, és a magam részéről én is örülök neki, hogy létezik még ez a honlap. Remélem, egy ideig még dacolni is fog az amúgy törvényszerű elmúlással/átalakulással - ha már szereted az idézeteket: "egyvalami örök, a változás maga". Mindazonáltal Koncz Zsuzsa szokta mondani, hogy a világhírnek mindig megvan a maga oka, úgyhogy akármennyire is divat manapság, ne szóljuk le azt a bizonyos jenkit. Lopta, vagy sem, ő csinálta, vagy sem, akkor is ő épített fel belőle egy Internetet az Internetben, hasonló mértékű változást okozva ezzel a világban, mint azok az almák - mármint a Kígyóé, Newtoné, vagy Steve Jobsé. Ezek a modern izék, mint Facebook, ájfón, akármi, gyakran válnak a "bezzeg a mi időnkben" című szlogenek alapjává, csak ezt korrektebb lenne úgy megfogalmazni, hogy bazz, hogy elment felettünk az idő. ![]() ![]() ![]() Szumma szummárum: nem kell a Facebook-ot szeretni, amúgy én se szeretem. De valami okos ember azt mondta, hogy minden kort jellemez egy korszellem, pontosabban a korszellem változása. És hogy mindannyiunknak kötelessége, hogy a korszellem változásához hozzájáruljunk a magunk módján és lehetőségeivel. Ehhez pedig hozzátartozik, hogy megismerjük és használjuk az új dolgokat, ugyanúgy, mint annak idején a Color Star TV-t, vagy később a mikrosütőt. |
|
Előzmény: 23904, cseresznyevirág |
cseresznyevirág | Válasz erre (^) (>) (f) 2013.04.21 19:12:26 (V) 23904. |
Most lehet, hogy szembemegyek az árral, de akkor is elmondom a véleményemet, mert szólásszabadság van, nemde? ![]() Bár az ötlet jó, hogy eljusson az Illés klubunk híre széles e világba, minden Illés/Fonográf rajongóhoz (régiesen szólva: az Óperenciás tengeren is túlra = Ober Enns ![]() Node nézzük az érem másik oldalát. Érdekes, de ismerek még rajtam kívül is embereket, akik ellenállnak a fb csábításának. Ott van például a BlackBirds honlapja: szemmel láthatóan nemrégiben egy teljes változáson ment keresztül, nagyon szépen megújult. Azonkívül Tininek is él és virul a saját honlapja, és külföldi híres zenészeknek is vannak saját hivatalos honlapjai, amelyen keresztül a rajongóikat ellátják minden hasznos információval. Ha mindenki átmegy a fb-ra, én akkor is itt maradok őrizni a lángot, mert számomra ez az egyetlen elfogadott Közösségi Oldal (igen, nagy kezdőbetűkkel), mely magyar elme szellemi alkotása, szellemi tulajdona, nem pedig egy ostoba jenkié. ![]() Huhhh … elmondtam, ami a szívemet nyomta. ![]() |
|
Előzmény: 23889, erga |
<< 1 >> |
|