ummagumma | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.03.21 18:53:43 (K) 653. |
igen erga jól érzed - használtam néhány más nicket is az elmúlt 9 évben - de többértelműségük miatt nem mindenkinél ért célba - néhányan félreértették (pl Pompeii, Zabriskie, Eugene) aztán hosszas gondolkodás után rájöttem, hogy az Ummagumma magyar nyelvterületen csak egy jelentéssel bír (PF) és ennél maradtam. Valóban a korai PF munkáját tartom igazán meghatározónak - és úgy vélem hogy a késöbbi korok remekművei ezekből táplálkoznak, sőt ezen öteletek lebutított egyszerűsített változatai leöntve egy kis populáris mázzal gyengébbek kedvéért - és ennek meg is lett a hatása a Dark Side-tól kezdve (világsiker, tömegsiker) |
|
Előzmény: 623, erga |
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.03.20 15:59:05 (H) 624. |
Ööö, Lilike, végigfutottam újra, amit írtam. Még gyorsan szeretnék valamit hozzátenni a féreértések elkerülése végett.![]() Szóval még véletlenül sem arról szólt, amit írtam, hogy a Ti zenei ízlésetek rossz, vagy hogy Ti nem érthetitek azokat a zenéket, amiket a nagy és bölcs erga igen. ![]() Az Illés egy teljesen más világ, de tény, hogy rengeteg dolog van, amit nagyon lehet szeretni bennük, sőt... Ők egész más, de szintén nagyon okos oldalról közelítették meg a témát. |
|
Előzmény: 623, erga |
erga | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.03.20 15:32:46 (H) 623. |
"de az én reszortom csak a kókuszgolyó volt" Az is finom volt, sőt. ![]() "de hacsak nem technóról és acid-house mittoménmiről akartok társalogni, nem hiszem, hogy bárkinek is nagy kifogása lenn ellene" Dehogy-dehogy, de másról van szó. ![]() Ummagumma a nickválasztásával minden bizonnyal azt szeretné kifejezni, hogy számára a Pink Floyd nem a Wish you were here-nél kezdődik (igaz, Umma? ![]() ![]() Szóval nem arról van szó, hogy attól félek, hogy bárkinek is kifogása lenne ez ellen, egyszerűen csak azt hiszem, annak, aki nem foglalkozott ezzel, annak mindez dögunalmas. Rosszul gondolom? ![]() ![]() |
|
Előzmény: 621, Lilike |
Lilike | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.03.20 14:36:42 (H) 621. |
"Lilike: én is örültem, és finom volt a sajtos süti." Köszi széppen, de az én reszortom csak a kókuszgolyó volt, a sajtos sütit hulioéknak köszönd! ![]() "a mi zenei ízlésünkben elég sok közös vonás van, de a többiek lehet, hogy nem igazán helyeselnék az általunk favorizált irányvonalat." Bár csak a saját nevemben beszélhetek, de hacsak nem technóról és acid-house mittoménmiről akartok társalogni, nem hiszem, hogy bárkinek is nagy kifogása lenn ellene. |
<< 1 >> |
|