etzilburg | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.04.04 15:08:41 (K) 828. |
Kedves fenomen! Természetesen senkit nem bántottál meg azzal, hogy megírtad a véleményed. Javaslom ejtsük a témát, és kanyarodjunk vissza mindannyiunk kedvencéhez, az Illés együtteshez! ![]() |
|
Előzmény: 824, fenomen |
hulio | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.04.04 14:48:14 (K) 826. |
Fenomen! Nehogy magadra vedd!!! ![]() ![]() Ahogy írtad, a véleményedet nyilvánítottad ki, és azt hiszem, én is. Senki nevében nem beszéltem, csak a magaméban. ![]() A "clubunk" pedig a Tied is! Azt talán más nevében is mondhatom, hogy gyere és érezd jól magad! ![]() ![]() |
|
Előzmény: 824, fenomen |
fenomen | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.04.04 13:29:05 (K) 824. |
Ezuton kérek elnézést, nem akartam megzavarni clubotok nyugalmát,mindenkit megkövetek akit megbántottam. belátom jogos a felháborodás, ennek itt nincs helye. | |
Előzmény: 823, hulio |
hulio | Válasz erre (^) (>) (f) 2006.04.04 12:47:42 (K) 823. |
Osztozom Tinivel a "megkövezésben". Rágódtam egy kicsit, hogy szóljak-e. Iszonyodom ettől az indulatoktól forrongó politikai légkörtől, ami rátelepedett az országra, és örülök mindenkinek, aki képes kimaradni belőle. Örülök Tininek is. ![]() Politikai sérültek országa lettünk, és ha ebben az állapotban valami igazán örömet okoz, az az, hogy a klubban csak a zene szól, és nekem speciel ugyanazt mondja ma is, mint amikor született, és örömmel tölt el megfürdetni benne a lelkemet, és megtisztulva kezdeni egy újabb hónapot. ![]() Békét Mindenkinek! ![]() |
<< 1 >> |
|